Glamour Fotografie

Glamour Fotografie

 

Bij een glamourfoto gaat het meestal over fotografie in de richting van de bekende glamourbladen. Een glamourfoto hoeft niet perse een naaktfoto te zijn, het kan ook een stijlvolle foto zijn in lingerie of mooie kleding, maar over het algemeen is er wel een sensuele uitstraling. Een glamourfoto is een foto die het model van zijn of haar voordeligste kant laat zien en meestal betekent dit dat er een grote rol is weggelegd voor belichtingstechnieken en nabewerking. Bovendien moet het model voor een echte glamour uitstraling ook mooi (maar niet de overdreven) opgemaakt zijn. Een glamourfoto is meestal een erg mooie foto waar het model zeer mooi belicht en opgemaakt op de foto gezet is, in een vaak mooie of luxe setting. Glamourfoto’s worden meestal gebruikt voor kalenders, mannenbladen en natuurlijk ook privé foto’s. Naast foto’s voor de bekende (mannen) bladen worden er ook veel glamourfoto’s gemaakt voor privé gebruik. Zo zijn er prachtige glamour familiefoto’s mogelijk en wat ook vaak voorkomt is de vrouw de een prachtige glamour foto laat maken als cadeau voor haar partner. Glamourfotografie heeft natuurlijk ook wat met ijdelheid te maken. Bijna iedereen wil er op een foto zo mooi mogelijk uitzien en dit kan met mooi belichting en goed camerawerk al bereikt worden. Daarnaast worden veel glamourfoto’s echt wel bewerkt met Photoshop om nog kleine oneffenheden weg te werken. In de praktijk van de bekende bladen worden met Photoshop zelfs modellen dunner gemaakt (zoals benen en taille) en worden sommige onderdelen van het lichaam (zoals billen en borsten) juist iets groter gemaakt of iets van vorm veranderd. Vaak zal men de huid egaliseren en zo ontstaat er na veel nabewerking een foto die soms wel enig gelijkenis met een pop heeft. Een mooie glamourfoto heeft dit echt niet nodig, met een mooie pose in een mooie setting, met goed licht en een ervaren fotograaf is een onbewerkte glamourfoto ook schitterend.

Wat krijgt u?

Bij alle Glamour Shoot’s zitten standaard afdrukken, vergrotingen en een cd met de gekozen foto’s voor op social media. De foto’s op de cd zullen een logo bevatten, wilt u een foto zonder logo dan is deze voor een meerprijs van €15,- per foto bestellen.

De digitale foto’s zijn alleen voor persoonlijk gebruik op social media, het is dus niet toegestaan deze foto’s te verkopen of in advertenties te laten verschijnen.

Klein

125
  • Een Fotoshoot van één uur.
  • 10 foto’s van 13X19
  • 2 Vergrotingen van 20X30
  • Een cd met de afgedrukte foto’s voor op social media.
  • Inclusief nabewerkings kosten voor 10 foto’s

Groot

250
  • Een Fotoshoot van drie uur.

  • 30 foto’s van 13X19.

  • 6 Vergrotingen van 20X30 2 vergrotingen op 30X45.

  • Een cd met de afgedrukte foto’s voor op social media.

  • Inclusief nabewerkings kosten voor 30 foto’s.