Veel gestelde vragen.

Wat is de beste keuze voor mij?

Dant hangt helemaal van u af.

Wilt u mooie headshots op een neutrale achtergrond kies dan voor Portret.

Wilt u iets totaal anders met gebruik van leuke effecten zoals een rookmachine en/of een windmachine, gebruik van kleurengels voor de lampen. Kies dan voor Glamor.

Bent u een model en wilt u uw portfolio uitbreiden kies dan uiteraard voor een Modellen shoot.

 

Waar moet ik aan denken voor de shoot?

Er zijn een paar dingen waar aan gedacht moet worden,

De poses waar in u uw foto wilt hebben, Het is ook aan te raden deze poses voor een spiegel te oefenen.
De haarstijl.
De makeup stijl.
Welke kleding u mee neemt. (neem genoeg kleding mee waar mee u 3 tot 5 verschillende looks mee kunt creëren) in een shoot van 1 uur is er genoeg ruimte om minimaal 1 keer van kleding te wisselen, als u meer kleding bij u heeft kunnen we samen kijken welke kleding er het beste op de foto uitkomt.
Schoenen, Sneakers zijn leuk maar als u hakken heeft neem deze dan alstublieft mee, Op een hak komt het postuur van een vrouw op de foto er veel mooier uit.
Ontharen. Als u last heeft van een rode gloed na het ontharen doe dit dan minimaal 2 dagen voor de shoot.

 

Hoe gaat een shoot in z'n werk?

Als u aankomt bij de studio in Haarlem krijgt u eerst wat te drinken, dan nemen we door wat voor foto’s u wilt hebben en in welke kleding. dan is het tijd voor de shoot.
Met een muziekje er bij maken we er een leuke tijd van. het is voor mij net zo belangrijk dat u het naar uw zin heeft als dat ik een goed product aflever.
Na de shoot worden alle foto’s op een beveiligd deel van de site gezet waar u kunt selecteren welke foto’s u wilt hebben, De geselecteerde foto’s ga ik dan nabewerken (kleine oneffenheden weghalen, croppen van de foto’s (bijsnijden) enz. 2 weken nadat u de foto’s geselecteerd heeft zijn deze klaar en kunnen ze opgehaald worden.

Kan de Foto Shoot ook op locatie gemaakt worden?

Ja dat kan, De Foto Shoot kan bij u thuis, buiten op locatie of in de studio gemaakt worden. echter het beste resultaat krijgt u wel in de studio omdat daar een volledige controle over het light is.

Mag ik iemand mee neemen naar de shoot?

Ja zeker. U kunt altijd 1 extra persoon meenemen naar de Shoot, deze persoon zal echter niet op de foto’s komen tenzij u voor een Koppel Shoot kiest.
Bent u nog geen 18 dan bent u verplicht een ouder of verzorger mee te nemen.

Heeft u andere vragen dan kunt u altijd contact met mij opnemen.

Contact

12 + 4 =